Kostenbeheersing

Standaardisatie en industrialisatie voorkomt bouwfouten. Het draagt bij aan een solide en snelle voorbereiding en zorgt daarmee voor een efficiënte bouwwijze.

Lage arbeidskosten

Doordat er minder schakels in het productieproces zitten, is er minder communicatie benodigd, bovendien gebeurt de montage uitsluitend door specialisten die bekend zijn met het product. Daarnaast zorgt het voor efficiënt installatiewerk in de afbouwfase.

Risicobeheersing

Door gestandaardiseerd te werken is het bouwproces meer ingericht op procesgericht dan projectgericht werken. Hierdoor laat het werk zich beter plannen en geven wij een betrouwbare opleverdatum af.

Veilige bouwplaats

Op de bouwplaats vindt voornamelijk montage plaats, dat resulteert in een opgeruimde bouwplaats en een overzichtelijk bouwproces.

Sneller bouwproces

Dankzij al deze factoren zal het bouwproces sneller verlopen en wordt minder gehinderd door weersinvloeden. Sneller bouwen betekent voor u minder voorfinancieren.

SMART

Het modulaire concept is dus snel te kiezen, te bouwen en te leveren. Van kavel tot bedrijfsgebouw. Geen verassingen achteraf en u profiteert van een vaste en scherpe prijs.

Binnen het modulaire systeem heeft u alle flexibiliteit om uw bedrijfsimago te versterken en tot uiting te laten komen.Wij nemen u veel zorgen uit handen. Alles regelen wij voor u van bouwvergunning tot oplevering van uw eigen bedrijfspand. Daarmee bieden wij u Ruimte om te ondernemen.

Geïnteresseerd? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen.