Ruimte om te ondernemen als leidraad

In een tijd waarin we veel spreken over de waarde van onroerend goed, waarin kredietverlening bij de banken onder druk staat en de kranten vol staan met het C-woord, zien wij volop kansen. Ed Steffens en ik hebben een nieuw businessmodel ontwikkeld dat we vanuit Noord- West Overijssel over Nederland gaan uitrollen.

“Ruimte om te ondernemen”, dat is wat wij MKB ondernemers bieden.

Hoe doen we dat?
Door uitmuntende maatwerk oplossingen te bieden aan MKB ondernemers op het gebied van bedrijfshuisvesting. Van bouwtechische oplossingen tot financieringen.
Door krachtenbundeling op het gebied van kennis, netwerken en commercie om zo voor onze partners een slagvaardige en krachtige leadgenerator te vormen.

Samen met onze partners leveren wij u als MKB ondernemer kwaliteit en maatwerk op basis van uw vraag!

Met lagere kosten, leveren wij de meerwaarde die u de ruimte biedt om te ondernemen.

Wat bieden wij u?
MKB ondernemers met een huisvestingsvraag bieden wij:

  • SMART Projectontwikkeling
  • Makelaardij
  • Herontwikkeling en revitalisering
  • Oplossingen bij calamiteiten als brand en waterschade
  • Verbouw en de Monumenten Update
  • Vergunningsaanvragen en Ruimtelijke ordening adviezen
  • Financieringsadvies
  • Marketingadvies

Juist in deze tijd maken we tegelijk met uw huisvestingsvraag een financiële analyse. Bovendien moet het gehele bouwproces in een zo kort mogelijk tijdsbestek en met zo min mogelijk schakels gerealiseerd zijn. Dat bespaart kosten en verminderd de kans op fouten in het bouwproces.

Innovatief en vraaggestuurd
Met een open blik naar de buitenwereld analyseren Ed Steffens en ik trends, nieuwe wet- en regelgeving en marktontwikkelingen. Samen met onze partners gebruiken wij deze kennis om u nog beter van dienst te zijn. Zo wordt ieder bouw- en adviestraject afgesloten met de vraag aan u : Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren? Samen met onze partners streven we naar maximale klanttevredenheid.

Uw vraag, uw ondernemerschap is de leidraad voor ons handelen.

Daarmee bieden wij u “Ruimte om te ondernemen”

 

 

Geen reacties toegestaan.