Projectontwikkeling

Kant-en-klare bedrijfspanden op maat. Zeer representatief en al vanaf 180m2.  Op basis van een modulair en conceptueel systeem kiest u vooraf exact de ruimte die u nodig heeft. Nooit te veel nooit te weinig. De bedrijfspanden worden als Lego in elkaar gezet. De basismaten zijn gelijk. Dus u loopt nooit tegen verrassingen op en kan uw nieuwe bedrijfshuisvesting naar uw wens als opdrachtgevende  ondernemer worden ingevuld. Alles maar dan ook echt alles is binnen deze modulaire aanpak op maat voor u te realiseren. Het basissysteem is gelijk: modulair en makkelijk. Maar de ene ondernemer is de andere niet, dus u kiest uit Casco, Cascoplus of Sleutelklaar.

Ons uitgekiende bouwproces is gebaseerd op een industriële aanpak, dus standaardiseren wat kan en op maat maken wat de klant wenst. Bekijk de voordelen van SMART Projectontwikkeling zoals wij dat noemen.  Op basis van richtprijzen vooraf (zie pagina gerealiseerde projecten)

Projectontwikkeling van MKB Vastgoed Nederland kenmerkt zich door:

Bekijk het huidige aanbod in bedrijfsruimten.

Mocht uw ideale bedrijfsonroerend goed hier niet tussen zitten, bel ons dan voor een afspraak op 0521 – 514 383 voor projectontwikkeling op maat.

Gerealiseerde projecten

Verhuurobject bedrijfshal Roomweg 5 Tuk
Kwaliteitsbouw
Overijssel bedrijfsverzamelgebouw te Steenwijk Lange Baan 10
Friesland Harlingen Rijksmonument
Friesland Harlingen Rijksmonument
Sportschool Avanty Wolvega
Friesland Wolvega Sportschool Avanty
Overijssel bedrijfsruimte met kantoren te Steenwijk
Overijssel Bedrijfsverzamelgebouw
Steenwijk Overijssel MKB
Overijssel bedrijfshallen met kantoren
Overijssel Steenwijk Korte Baan