Beschrijving

Aan het water en net buiten het centrum van Steenwijk ligt dit vrijstaande woonhuis met bedrijfsruimte. Deze voormalige wasserette, welke al deels gemoderniseerd is , biedt volop woon- en werkruimte. Dit alles op een ruime perceel van 1295 m2 en met een inhoud van maar liefst 2655 m3.
De woning zelf is al grotendeels gemoderniseerd door de huidige eigenaren. Echter moet er nog het één en ander aan de woning gebeuren, maar met een woonoppervlak van 250 m2 biedt het volop potentieel. Kort samengevat beschikt het object over vijf volwaardige slaapkamers, een moderne keuken, grote living met vloerverwarming, twee moderne toiletten en een douchegelegenheid. Het realiseren van een badkamer op de verdieping is reeds voorbereid.
Ook de voormalige wasserette, nu in gebruik als opslag en kantoor, wordt gekenmerkt door zijn oppervlak. De 357 m2 werkruimte is opgedeeld in kantoor, diverse werkplaatsen en twee grote loodsen voorzien van drie meter hoge elektrische overheaddeuren.
Het woonhuis met bedrijfsruimte staat op erfpacht van de gemeente. Aan de lange waterkade mogen verscheidene boten worden afgemeerd. Voor een duidelijk overzicht van het object verwijzen we naar de plattegronden.
Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u bellen met ons kantoor.
Dit object wordt aangeboden door MKB Vastgoed Nederland in samenwerking met Van Stenwic makelaardij