Beschikbaar

€525,-

  • Roomweg-4
  • 8331 LK
  • Steenwijk
  • Provincie Overijssel
  • Bouwjaar 2021
  • Volle eigendom
  • Bedrijfsruimte
  • Nieuwbouw

Op het industriepark Novac terrein Tuk (Steenwijk) waar volumineuze detailhandel is toegestaan verreist een nieuwbouw complex met verschillende afmetingen en diverse uitvoeringen. Alle eenheden worden uitgevoerd met een extra hoge isolatiewaarde waardoor uiteraard minder energielasten.

Type 1: een zestal bedrijfseenheden met een b.g.g. van ruim 80m2, plus standaard een 1e verdieping van circa 50m2. totaal circa bvo 130 m2 met een vaste trap. De verdiepingsvloer kan nog eenvoudig worden uitgebreid. In de brede overheaddeur (b=5m h= 4.2 m) is een geïntegreerde inloopdeur ingebouwd. Uitvoering: eigen elektra met een drietal lichtpunten en diverse stopcontacten. Water gezamenlijk tot in de meterkast. Eigen grond met eigen parkeerplaats. Vraagprijs vanaf € 72.950,– v.o.n. De bedrijfsunits van 130m2 zijn alle verkocht, momenteel is er nog 1 te huur. Huurprijs op aanvraag
Type 1: Commerciële bedrijfsruimte b.g.g. circa 120m2 plus een 1e verdieping van circa 65 m2 in totaal bvo 185m2 aan de voorzijde een brede gevel, voorzien van kunststof kozijnen met isolatie glas en toegangsdeur. Aan de zijkant toegang middels een elektrische overheaddeur. Voorzien van een elektra aansluiting met een aantal lichtpunten en stopcontacten. Waterzijdig aanleg tot in de meterkast. Eigen grond met meerdere parkeerplaatsen. Huurprijs op aanvraag
Type 2: een vrijstaand bedrijfsgebouw op 714m2 op eigen grond. De bedrijfsoppervlakte b.g.g. is 240m2 (20 x12 m) De oppervlakte van de 1e verdieping is circa 60m2 en bereikbaar via een vaste trap. Totaal bvo 300m2. Uitvoering: standaard vloerverwarming tot en met een verdeler, elektra meerdere lichtpunten en stopcontacten. Waterzijdig tot in de meterkast. 20 zonnepanelen optimaal op de zon gericht. Uitvoering in de voorgevel, kunststof kozijnen met isolatie glas en toegangsdeur, de overheaddeur is standaard elektrisch. Op eigen terrein worden meerdere parkeerplaatsen aangelegd.
Vraagprijs € 275.500,– v.o.n.
Type 3: Twee geschakelde bedrijfsgebouwen op ieder circa 800m2 eigen grond. De bedrijfsoppervlakte b.g.g. is 240m2 (20 x12 m) De oppervlakte van de 1e verdieping is circa 60m2 en bereikbaar via een vaste trap. Totaal bvo 300m2. Uitvoering standaard vloerverwarming tot en met een verdeler, elektra meerdere lichtpunten en stopcontacten. Waterzijdig tot in de meterkast. 20 zonnepanelen optimaal op de zon gericht. Uitvoering in de voorgevel, kunststof kozijnen met isolatie glas en toegangsdeur, de overheaddeur is standaard elektrisch. Op eigen terrein worden meerdere parkeerplaatsen aangelegd.
Vraagprijs per unit € 217.500,– huurprijs op aanvraag

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Alle bedrijfseenheden worden vrij op naam geleverd. Er zijn meerdere opties afgegeven.
Voor eventuele financiering maken wij gebruik van het financieringsgilde, een van onze vaste partners deze heeft toegang tot vele geldverstrekkers.

Dit project wordt aangeboden via MKB Vastgoed Nederland

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs

aangeboden_sinds

525

2020-12-15

Extra informatie