Beschikbaar

58.500,00

vrij op naam

€495,-

per maand

  • Eeser Hout kavel 86
  • 8332
  • Steenwijk
  • Provincie Overijssel
  • Bouwjaar 2023
  • Volle eigendom
  • Bedrijfsruimte
  • Nieuwbouw

Eeserwold Steenwijk
Verkoopprijs vanaf € 58.500 v.o.n.
Huurprijs op aanvraag
Omschrijving
Op het centraal gelegen bedrijventerrein Eeserwold in, dat sterk in ontwikkeling is, verreist een nieuwbouw complex met verschillende afmetingen en diverse uitvoeringen. Alle eenheden worden uitgevoerd met een extra hoge isolatiewaarde waardoor uiteraard minder energielasten.

Het project bestaat uit 7 opslagunits/garageboxen met hoogte 5 meter en twee of drie geschakelde bedrijfsgebouwen. Dit maakt dat dit project geschikt en bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer.

Type 1: een zevental opslagunits/garageboxen op eigen grond en met een oppervlakte variërend van 43 m2 en 48 m2. De hoogte is circa 5 meter en een brede overheaddeur (circa b=3,5m, h= 4,2 m) is standaard. Een ingebouwde inloopdeur behoort tot de mogelijkheden.
Uitvoering: de units worden opgebouwd met kalkzandsteen wanden (brandwerend) en vanuit een gemeenschappelijke voorziening is er per unit eigen water, riolering en elektra met een lichtpunt en diverse stopcontacten. Eigen grond met eigen parkeerplaats. Verkoopprijs vanaf € 58.500,– v.o.n. (43 m2) en € 64.500,– (48 m2). Huurprijs op aanvraag

Type 2: een geschakeld bedrijfsgebouw op circa 710 m2 eigen grond met b.g.g. circa 335 m2 (28 x 12 m) plus een 1e verdieping van circa 70 m2 en bereikbaar via een vaste trap. In totaal bvo ruim 400 m2.
De verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als prefab-kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van ten minste 250kg/m2. De onderzijde van de prefab-kanaalplaatvloer is onafgewerkt
Aan de voorzijde een brede gevel, voorzien van kunststof kozijnen met isolatie glas en toegangsdeur. Tevens aan de voorzijde toegang middels een elektrische overheaddeur. Overheaddeur aan achterzijde behoort tot de mogelijkheden. Voorzien van een elektra aansluiting en waterzijdig aanleg tot in de meterkast. Eigen grond met meerdere parkeerplaatsen. Verkoopprijs € 449.500,– v.o.n. Huurprijs op aanvraag

Type 3: een geschakeld bedrijfsgebouw op de straathoek op circa 910 m2 eigen grond. De bedrijfsoppervlakte b.g.g. is ruim 380m2 (ruim 28 x13,5 m) De oppervlakte van de 1e verdieping is circa 75m2 en bereikbaar via een vaste trap. Totaal bvo ruim 455 m2.
De verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als prefab-kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van ten minste 250kg/m2. De onderzijde van de prefab-kanaalplaatvloer is onafgewerkt
Aan de voorzijde een brede gevel, voorzien van kunststof kozijnen met isolatie glas en toegangsdeur. Tevens aan de voorzijde toegang middels een elektrische overheaddeur. Overheaddeur aan achterzijde behoort tot de mogelijkheden. Voorzien van een elektra aansluiting en waterzijdig aanleg tot in de meterkast. Eigen grond met meerdere parkeerplaatsen.
Verkoopprijs € 509.500,– v.o.n. Huurprijs op aanvraag.

Type 4: geschakeld bedrijfsgebouw idem type 3 en met b.g.g. van 180-200 m2 en met oppervlakte van de 1e verdieping van 50m2: verkoopprijs € 264.500,– v.o.n.
Mogelijkheid tot splitsen of koppelen van meerder units is mogelijk.
Bespreek de mogelijkheden samen met ons!

Voorzieningen:
De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van:
– Een entree met loopdeur;
– Een elektrische overheaddeur (niet aangesloten);
– Meterkast;
– Vloerverwarmingssysteem tot en met een verdeler
– Het elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en afgezekerd op 3 x 25A.
– Waterzijdig tot in de meterkast
– Zonnepanelen optimaal op de zon gericht
– Buitenzijde geheel klaar
– De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt en heeft een draagkracht
van ten minste 1.000kg/m2;
– Staalbouw voorzien van poedercoating
– Hoge isolatiewaarden
– Op eigen terrein worden meerdere parkeerplaatsen aangelegd.

Eventuele aanvullingen op het opleveringsniveau zijn in overleg mogelijk.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Alle bedrijfseenheden worden vrij op naam geleverd.
Maatvoering en prijs kan mogelijk wijzigen
Voor eventuele financiering maken wij gebruik van het financieringsgilde, een van onze vaste partners deze heeft toegang tot vele geldverstrekkers.

Dit object wordt aangeboden via MKB Vastgoed Nederland

Kenmerken

Vraagprijs

58500

Huurprijs
Aangeboden sinds

2022-10-03

Status
Aanvaarding
Eigendomssituatie
Hoofdfunctie
Soort bouw
Bouwjaar
Oppervlakte
Bedrijfshal oppervlak
Terrein oppervlak
Kantoor oppervlak
Vrije overspanning
Draagvermogen
Perceel
Aantal bouwlagen
Voorzieningen
Ligging
Bereikbaarheid

Extra informatie