Beschrijving

Steenwijk Eesveenseweg 10- 12 realisatie van kleine bedrijfsruimtes, cq XXL garages ideaal voor camperstalling. Misschien wel de mooiste, zeker de meest centrale plaats in Steenwijk

Bijzonder Vastgoed Steenwijk in samenwerking met AR-chitectuur en MKB Vastgoed Nederland Project Ontwikkeling ontwikkelen op deze locatie centraal in de stad Steenwijk 27 nieuwe eenheden.

Naast de nieuw te bouwen drukkerij worden op het geheel omheinde terrein de bedrijfseenheden ontwikkelt. Op eigen perceel en 24/7 toegankelijk, middels toegangspoort uitstekend geïsoleerd en traditioneel gebouwd.
De afmetingen op eigen terrein worden circa, 9000 mm diepte, 3700 mm breedte (hartmaat) en een hoogte van 3900mm. Eenvoudig zijn twee units aan elkaar te koppelen waarbij een tussenmuur kan vervallen. Hierdoor kan simpel een breedte worden gerealiseerd van circa 7250 mm, vrije overspanning

Bouwwijze: de binnenkant wordt grotendeels opgebouwd met duurzame kalkzandsteen vellingblokken. Aan de buitenzijde worden de units voorzien van kwalitatief hoogwaardige sandwichpanelen. Door deze opbouw aan de kalkzandsteen elementen ontstaat er een spouwmuur uiteraard met de extra isolatiewaarde door de geïsoleerde panelen.

Technische uitvoering :
– Alle units worden voorzien van elektra. De installatie bestaat uit een schakelaar met een led lichtpunt, en enkele dubbele stopcontacten 230V opbouw. De levering van energie gaat via de VVE en middels zonnepanelen waardoor de energiekosten minimaal worden.
– Water en afvoer in de unit zijn optioneel . In geval van aansluiting gaat de verrekening via de VVE
– Een gezamenlijke toiletvoorzienig wordt op het terrein gerealiseerd. Deze wordt periodiek schoongemaakt en voorzien van alles wat benodigd is.
– Spoelplaats voor vuilwater t.b.v. ondermeer campers, op het terrein aanwezig

Algemeen:
– Geen overdrachtsbelasting
– Eigen grond
– Altijd bereikbaar 24 uur per dag 7 dagen per week
– Verhard buitenterrein
– Voldoende extra parkeerruimte
– Recht van overpad geregeld, eeuwig durend naar de openbare weg
– Buitenterrein geheel verlicht
– Camera bewaking
– Bedragen exclusief BTW

Dit object wordt aangeboden door MKB Vastgoed Nederland