Beschrijving

In het centrum van Steenwijk is dit gemoderniseerde woon-winkelpand aan de gezellige Woldpromenade gelegen. Eind 2020 is de woning volledig aangepakt en later in 2021 is ook het winkelgedeelte grondig gerenoveerd. Dit alles op slechts enkele meters van de markt en met uitzicht op de geliefde Steenwijkertoren.
De winkelruimte is ruim 15 meter diep, met daarachter nog een praktische hal met kitchenette, toilet en trapopgang naar de woning. De vloer van de winkel is voorzien van vloerverwarming en de fraaie muren zijn geïmpregneerd en gecoat. Daarnaast is een deel van de muren voorzien van een houten voorzetwand en is al het elektra vervangen.
Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Door de open opzet lopen alle vertrekken op de eerste verdieping als het ware in elkaar over. Het balkenplafond in de keuken en woonkamer herinneren nog aan de bouwperiode van het pand, terwijl de moderne afwerking zorgt voor volop wooncomfort. Het stijlvolle keukenblok is voorzien van een Smeg-gasfornuis met brede oven, wasemkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Verder is er nog een vrij in te delen ruimte, welke bijvoorbeeld prima dienst kan doen als werkruimte of bijkeuken. Hier is plek voor het witgoed, een deur naar het toilet en een loopdeur naar het dakterras. Vanaf het dakterras is het uitzicht op de Steenwijkertoren optimaal.
Via de trap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken. De overloop leidt naar twee slaapkamers en de nette badkamer met douche en wasmeubel. Een luik geeft toegang tot een kleine insteekzolder.
Het centrum van Steenwijk beschikt over een gezellige binnenstad met verscheidene soorten detailhandel, leuke restaurants en een bioscoop. Bent u opzoek naar een woon-winkelpand waar u zelf niks meer aan hoeft te doen? Bel dan zeker met onze collega’s van kantoor Van Stenwic voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak. 0521-711002
Of via MKB Vastgoed Nederland