Partners

Kwaliteitspartners van MKB Vastgoed Nederland bouwen samen uw bedrijfspand

Kwaliteitspartners van MKB Vastgoed Nederland bouwen samen uw bedrijfspand

MKB Vastgoed Nederland werkt samen met kwaliteitspartners. Dankzij krachtenbundeling op het gebied van kennis, netwerken en commercie bieden wij bouwkundige en financiële oplossingen voor MKB ondernemers. Van bouwtekeningen tot bouwvergunning, van energiezuinig installatiewerk tot sleutelklaar schilderswerk, van subsidieadvies tot financieringshulp, onze partners gaan voor maximale klanttevredenheid.

Kwaliteit en maatwerk leveren om u ruimte te bieden om te ondernemen, dat is waar wij samen met onze partners voor gaan. De geleverde kwaliteit toetsen wij van al onze partners. Na afloop van een opdracht ontvangt u van MKB Vastgoed Nederland een enquete waarin wij u vragen de kwaliteit te beoordelen op meerdere punten. Op deze wijze streven wij continue naar verbetering van onze dienstverlening.

Bekijk het overzicht van onze kwaliteitspartners. Op ons blog geven zij ook tips die u als MKB ondernemer de ruimte geven om te ondernemen.

Om onze dienstverlening landelijk verder voor u uit te breiden zijn wij tevens op zoek naar makelaars in het bedrijfsonroerend goed in Nederland.

Wilt u kennis maken met de kwaliteit van onze partners, bel dan met 0521 –  514 383.