Disclaimer

Deze website dient slechts voor algemene informatieve doeleinden en de verstrekte informatie is niet bedoeld als advies in concrete gevallen. De informatie op deze website wordt door MKB Vastgoed Nederland met voortdurende zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website aangeboden informatie.

MKB Vastgoed Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade die op enigerlei wijze voorvloeit uit het gebruik van de website of uit onvolledigheid en onjuistheid van de op de website verstrekte informatie en/of schade ten gevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.

Het volgende is van toepassing op eventuele verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door MKB Vastgoed Nederland worden beheerd. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van MKB Vastgoed Nederland. Het volgende is van toepassing op eventuele verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door MKB Vastgoed Nederland worden beheerd. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van MKB Vastgoed Nederland.

MKB Vastgoed Nederland geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites. MKB Vastgoed Nederland garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere electronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. En aanvaard geen aanspakelijkheid voor de gevolgen van de niet-tijdige ontvangst of verwerking van aan haar gezonden e-mails of andere electronische berichten.

Klik hierĀ voor de Algemene Leveringsvoorwaarden van MKB Vastgoed Nederland b.v.