Steenwijk Woldpromenade 59 Kornputsingel 1-3

by mkbvastgoed | 1 juli 2013 07:36

Woon winkelpand huur of koop horecabedrijf

Een van de mooiste locaties in Steenwijk

Verhuurd via MKB Vastgoed Nederland

Op een van de mooiste locaties en tevens een van de drukste toegangswegen naar het historisch centrum en de stadskern van Steenwijk een beeldbepalend woon winkelpand te huur of te koop. Geschikt voor winkel of horecabedrijf.

Op aanvraag kunnen wij met een interieurspecialist (architect) uw wensen concretere  vormen geven, of met onze bedrijfsadviseur de bedrijfskundige doorrekening maken.

De horeca is de laatste jaren in de directe nabijheid van deze locatie op een hoog niveau gebracht waardoor een aanvulling en versterking met elkaar mag worden verwacht. Een kwalitatief en representatief horecaplein is ontstaan. De ingang van Albert Heijn staat in de planning om te worden omgekeerd naar het ruime en gratis parkeerterrein waardoor de gevels in de zichtlijn worden verbonden, op minder dan 50 meter afstand van elkaar. Het geheel is uit te breiden naar een totale oppervlakte van 322m2 Eventueel is een bovenwoning beschikbaar met separate opgang. Deze woning is eenvoudig op te splitsen in twee royale appartementen.

Dit pand wordt aangeboden via MKB Vastgoed Nederland 0521 514

Source URL: http://www.mkbvastgoednederland.nl/projecten/steenwijk-woldpromenade-59-kornputsingel-1-3/