Meppel Douwenmaat 4A Industrieterrein Noord 2

Print dit bericht

 

Meppel schetsmodel

Meppel schetsmodel

MKB Vastgoed Nederland ontwikkelt zes vrijstaande bedrijfsgebouwen, op ruime kavels minimaal 550m2 en eigen grond te Meppel.

Vrij op naam, geen verdere leveringskosten. Wij bouwen deze geheel kant en klaar. Zowel geschikt voor kantoren en industrie.

Het gehele concept wordt ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau  AR|chitecten waarbij op voorhand eigen ideëen zoveel als mogelijk kunnen worden ingepast in uw bouwwensen.

Nummer 4A:   Het bouwoppervlak wordt 180m2 bedrijfsgebouw inclusief 60m2 kantoor  totaal 240m2.

Voorzien van kunststof kozijnen, vloerverwarming (gehele bedrijfspand) ,ventilatie kantoor en toilet, toilet, pantry, kantoor met systeemplafond, werkkast, warm en koud water elektrische installatie inclusief krachtstroom, internet (glas),  hoogwaardige isolatie en volledige afwerking, straatwerk en inrichting van de omgeving waaronder de binnentuin met zitjes voor u en uw personeel.  Top kwaliteit binnen handbereik, waarbij op voorhand mogelijkheden om te huren met een koopoptie. Casco levering is mogelijk.

Een ruim opgezet industriepark met veel groen en direkt gelegen aan een zeer fraaie waterpartij.

Bestemming,  lichte en middelzware industrie , zoals handel, productie, bouw, transport en distributie met uitstekende nationale en internationale bereikbaarheid.

Bouwtekeningen en 3D animaties zijn binnenkort beschikbaar.

Print dit bericht

Impressie van het pand

Meer informatie over dit object

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Vraag of bericht